INTERVIU. L-ar „omorî” Adrian Văncică pe Celentano? Ce se va întâmpla cu serialul „Las Fierbinți”

Data actualizării: Data publicării:
adrian vancica

Adrian Văncică, renumitul actor de film şi de stand-up comedy, l-a avut ca spectator pe fostul ministru al Turismului chiar în perioada în care Elena Udrea era studentă la Teologie. Invitat în emisiunea "În faţa ta", la Digi24, actorul şi-a imaginat şi cum ar reacţiona dacă în public ar fi preşedintele Klaus Iohannis. 

Adrian Văncică, actor: Știi cine a fost la mine odată? Elena Udrea. Mamă, ce am tăvălit-o. Atunci când am văzut-o, mi-au sărit toate în cap. Nimerise în sală undeva de Sf. Parascheva și era în perioada în care se dusese la o școală de nu știu ce, să se facă măicuță. Dar ce căutați aici? De ce nu sunteți la Iași ca toți oamenii, de ce nu vă duceți acolo să vă perfecționați? Am început să vorbesc cu ea, ceilalți au început să râdă. Vedeți? Exact și eu fac ca dvs. Stau cu un microfon, vorbesc liniștit, le-am luat banii și pe ei îi țin în întuneric.

-A avut replică?

-Doamne ferește, păi cum? Nu. Fată deșteaptă, a râs.

-V-ar fi greu să-l aveți spectator în primul rând pe Klaus Iohannis?

- Nu cred că mi-ar fi greu. E un băiat deștept. Ar înțelege glumele, le zic mai calm, mai liniștit.

Adrian Văncică a vorbit despre personajul care l-a făcut celebru: Celentano din „Las Fiebinți”, tipul bețivului prin excelență. La început, spune el, îl enerva că oamenii îl recunosc ca actor datorită acestui personaj și că îl strigau „Celentano”, ba chiar îl invitau să bea. Acum, e conștient că acestui personaj îi datorează multe. Ar mai emigra în aceste condiții? Actorul e categoric: Nu, pentru că „s-a descurcat” și în România.

Adrian Văncică a povestit cum a ajuns în serialul „Las Fierbinți”, cui i-a venit ideea acestui serial, cum decurge o zi de filmare în satul Fierbinți, ce spun oamenii de acolo, dar și dacă va mai exista un nou sezon.  

Urmăriți mai jos interviul integral acordat de actorul Adrian Văncică emisiunii „În fața ta”, realizată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 13:30, la Digi24: 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri