Video Gluma unor tineri pe un drum național se putea transforma într-o tragedie. "Dacă prind un motociclist, ce se poate întâmpla?”

Data actualizării: Data publicării:
gluma

Poliţiştii din Alba fac verificări pentru depistarea mai multor tineri, după ce un şofer i-a filmat în timp ce se prefăceau că întind un fir peste șosea, avertizând că sunt puşi în pericol motocicliştii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că tinerii nu au fost, încă, identificaţi.

„Facem verificări în acest caz pentru depistarea persoanelor respective. Deocamdată nu au fost identificaţi”, a spus Prodan.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Verificările poliţiştilor au loc după ce un şofer a postat pe Facebook o filmare făcută cu camera din maşină în care se văd mai mulţi tineri care se prefac că întind un fir peste șosea, DN 74 între Şard şi Ampoiţa.

„Problema este că dacă prind vreun motociclist şi-l surprinde faza, cam ce se poate întâmpla?”, a scris şoferul pe pagina de socializare.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri