Godină, reacţie rapidă: "Doamne ferește, dar cine a mai auzit de politicieni care fură???"

Data actualizării: Data publicării:
godina - fb

Poliţistul braşovean, cunoscut pentru intervenţiile sale virale pe reţelele sociale, tratează în cheie ironică înregistrările publicate aseară de postul cotnrolat de Sebastian Ghiţă, în care vocea feminină îi este atribuită şefei DNA.

"În timp ce patiseri, cofetari, mecanici auto, vatmani, vânzători, sudori etc fură de rup și prejudiciază țara asta cu milioane de euro, doamna Kovesi caută să înhațe politicieni corupți. Doamne ferește, dar cine a mai auzit de politicieni care fură??? Normal că se miră unii de așa ceva, mai ales că au apărut și înregistrări în care își îndemna colegii la muncă. HALUCINANT!!!", scrie poliţistul braşovean pe contul său de Facebook, într-una din postările pe tema înregistrărilor.

În cealaltă, tonul este similar. "Ești vai steaua ta şi jonglezi cu datoriile de pe caietul birtului din sat?
Driblezi foamea cu tutun? Cunoști o vânzătoare care îți schimbă bonuri de masă pe bani?
Ai acasă măcar o scrumieră și o farfurie cu inscripția vreunui hotel la care ai fost în tinerețe și de unde nu te-a lăsat inima să pleci cu mâna goală, nu înainte de a face o poză cu o mașină din parcare, care nu era a ta?
Ești total împotriva DNA pentru că te uiți la televizor și acolo ți se spune că sunt răi și că mâine poți fi chiar tu în locul celor "abuzați"?
Stai, mă, liniștit, că nu te ia pe tine DNA-ul!
Nici măcar pentru oglinda aia cu inscripția CFR pe care o ai în wc-ul din fundul curții de la ultima călătorie cu trenul".

Context

România TV a prezentat, duminică seară, o înregistrare audio atribuită procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, în care aceasta i-ar spune procurorului Jean Uncheşelu că îşi doreşte să "ajungă mai repede" la "domnul premier” care a semnat "contractele cu casele".

Ministrul Justiţiei a anunţat că va sesiza Inspecţia Judiciară în legătură cu acest aspect.

La scurt timp, DNA a comunicat că înregistrarea conţine fragmente în care au fost intercalate sintagme în scopul distorsionării sensului celor spuse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri