Haine donate pentru nevoiaşi, furate din container

Data publicării:
furt

Jaf din lucrurile donate nevoiaşilor, la Filiaşi, în judeţul Dolj. Trei femei au furat toate hainele donate familiilor sărace. Ca să fie sigure că au luat tot, hoaţele au băgat un copil în containerul special amenajat. Furtul a fost surprins de un localnic, care le-a fotografiat pe infractoare, iar poliţiştii încearcă acum să le identifice.

Furtul a avut loc vineri, puţin înainte de lăsarea întunericului. Cele trei femei au parcat o maşină cu numere de Timişoara în apropierea containerului montat chiar în faţa primăriei din Filiaşi.

În imaginile luate de un localnic se vede clar cum femeiele scot haină cu haină din ambalajul metalic şi le bagă într-un sac. Potrivit martorilor, când nu au mai ajuns la lucruri, au băgat un copil înăuntru şi nu au mai lăsat înăuntru nimic, nici măcar o bluză. Au reuşit să umple trei saci de haine, pe care i-au pus în maşină şi au plecat.

Duminică a fost depusă plângerea la poliţie, iar de atunci oamenii legii încă încearcă să le identifice. A fost deschis şI un dosar penal, iar în momentul în care vor fi prinse femeile riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri