IGPR: Ninge viscolit pe Autostrada A2

Data publicării:
ninsoare puternica getty
Foto: Gulliver/Getty Images

Pe Autostrada Soarelui a început să ningă viscolit, pe sectorul cuprins între kilometrii 105 şi 212, iar între kilometrii 120 şi 140 ninge abundent, cu depunere în strat subţire pe partea carosabilă, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române, precizând că au fost adaptate mesajele si pictogramele pe panourile de avertizare, informează News.ro.

ninsoare puternica getty
Foto: Gulliver/Getty Images

Vizibilitatea este bună, iar carosabilul este umed pe sectorul din A2 cuprins între kilometrii 105 şi 212, unde ninge viscolit, precizează IGPR. Poliţiştii mai informează că 13 utilaje de deszăpezire acţionează în zonă.

Şi pe sectorul dintre kilometrii 120 şi 140 al Autostrăzii Soarelui ninge abundent, cu depunere în strat subţire, iar utilajele de deszăpezire acţionează continuu, menţionează reprezentanţii IGPR.

Nu doar pe Autostrada Soarelui circulația este îngreunată. Numărul mare de turiști care se îndreaptă spre munte a provocat formarea de coloane de maşini la Comarnic şi Buşteni.

Drumul naţional (DN) 1 începe să se aglomereze, vineri, pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte, la intrarea în oraşele Comarnic şi Buşteni formându-se coloane de maşini, în condiţiile în care mii de turişti care vor petrece Revelionul în staţiunile montane se îndreaptă către locurile de cazare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Rauca Brezeanu, vineri, pe DN 1, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov  se circulă în coloană la intrarea în oraşul Comarnic şi la intrarea în oraşul Buşteni. 

Conform sursei citate, nu sunt blocaje în trafic, iar pe DN 1 sunt mai multe dispozitive ale Poliţiei Rutiere.

DN 1 începe să se aglomereze în condiţiile în care mii de turişti care vor petrece sfârşitul de an în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov se îndreaptă către locurile de cazare.

Poliţiştii se aşteaptă ca valorile să trafc pe DN 1 să crească, astfel că le recomandă turiştilor să ia în considerare rute alternative pentru a ajunge pe Valea Prahovei şi în judeţul Braşov, respectiv DN 1A. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri