Imagini de la telespectatori. Pistă de biciclişti nefinalizată, folosită de şoferi

Data publicării:
auto pista

În special în weekend, conducătorii auto care ies pe malul râului Bega în zona localității Sânmihaiu Român se bucură de o plimbare pe dig, pe un asfalt proaspăt turnat. Un telespectator Digi24 a surprins cu o cameră de filmat mai multe maşini care folosesc pista.

Locuitorii din zonă spun că mulţi şoferi urcă cu maşinile pe dig și folosesc pista pentru biciclete ca pe o șosea, în ciuda faptului că pot fi amendaţi. Bicicliştii cer să se amplaseze indicatoare sau alte semne care să îi impiedice pe şoferi să mai pătrundă pe pistă. O altă problemă este că traseul este proiectat pentru a susține greutatea unui biciclist și nicidecum a unei mașini.

Astfel, lucrarea de 2,3 milioane de euro, care nici măcar nu e gata, se deteriorează. Până acum au fost asfaltați aproximativ 10 kilometri de pistă și mai sunt de realizat alți 27 de kilometri.

Pista va pleca de la ieșirea din Timișoara și va ajunge până la graniță, în timp ce vecinii sârbi vor construi și ei 30 de kilometri de pistă, de la frontiera cu România până în orașul Zrenjanin.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri