Imagini incredibile. Cum se asfaltează într-o comună din Dolj

Data publicării:
asfaltare

Imagini incredibile într-o comună din Dolj au devenit virale pe internet. Din imagini, mai mulţi muncitori ar turna asfalt direct pe pământ.

În mod normal, terenul ar trebui pregătit mai întâi cu un strat de nisip, un altul de pietriş şi abia apoi se pune un strat de covor asfaltic. Numai că, din grabă ori neştiinţă, se pare că muncitorii au sărit aceste etape, astfel încât asfaltul se poate strica la prima ploaie mai serioasă.

Seaca de Pădure este una dintre cele mai sărace comune din Dolj. Cei 520 de locuitori care au mai rămas văd acum pentru prima dată asfalt în satul lor. Anul trecut a început asfaltarea celor 6 străzi din zonă. Primarul acestei comunităţi a obţinut iniţial 37 de miliarde de lei vechi, bani europeni, pentru întreaga investiţie.

Primarul comunei spune că lucrările sunt „de calitate”, iar fotografiile devenite virale pe internet au fost făcute pe „un drum de exploatație agricolă”.

Săndică Osiac, primarul comunei Seaca de Pădure: Seaca de Pădure are un proiect făcut de oameni specialitate, început în toamna anului trecut. S-a pus, conform proiectului, balastru 20 de cm, piatră spartă, 12 cm, a venit iarna și s-a dat ordinul de încetare al lucrărilor și acum în primăvară am reluat lucrările. S-a reprofilat din nou drumul, s-a compactat din nou și a început covorul asfaltic. Acolo unde este făcută poza este un drum de exploatație agricolă. Dar se poate vedea la fața locului că este o lucrare de o calitate foarte bună

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri