Video Imagini revoltătoare la Târgul de Crăciun din Baia Mare: un patiser pregătește aluatul pentru plăcinte cu bormașina

Data publicării:
aluat

Un comerciant a fost filmat la Târgul de Crăciun din Baia Mare în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată, pe jos.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Maramureş, Dacian Manoliu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost sesizat despre incident.

O situaţie similară a fost şi anul trecut, când a fost dată o amendă.

„Ne-am autosezizat, dar am şi fost sesizaţi despre situaţia de la Târgul de Crăciun Baia Mare, ar fi fost vorba despre un comerciant care învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată aflată pe podea. Urmează să facem un control în zonă şi să luăm măsuri. Ne vom ocupa de acest caz. Am mai avut anul trecut un caz similar şi am aplicat o amendă”, a spus Manoliu.

Anul trecut, la Festivalul de Castane, un comerciant a fost surprins că prepara plăcinte într-un mod similar şi a fost amendat de Protecţia Consumatorilor Maramureş cu 30.000 de lei.

Târgul de Crăciun Baia Mare se desfăşoară în Piaţa Libertăţii în perioada 30 noiembrie 2019 - 12 ianuarie 2020.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri