Video Imagini șocante. Cai chinuiți pentru atragerea clienților

Data actualizării: Data publicării:
cai

Animale chinuite pentru a-i convinge pe potenţialii cumpărători că fac faţă poverilor. S-a întâmplat în târgul de la Năruja, din Judeţul Vrancea. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional! Înregistrări ale momentelor în care mai mulţi cai sunt biciuiţi au fost postate pe reţelele de socializare.

ACTUALIZARE: Stăpânul calului, un bărbat de 49 de ani din comuna Munteni, judeţul Galaţi, a fost amendat de poliţiştii vrânceni, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

"Sâmbătă, în jurul orei 12,00, în târgul organizat pe raza comunei Năruja, prilejuit de sărbătoarea religioasă 'Sfinţii Petru şi Pavel', poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra au surprins un bărbat în vârstă de 49 ani, din comuna Munteni, judeţul Galaţi, care, în mod brutal, lovea cu biciul o cabalină, proprietatea sa. Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare de 1.000 lei, conform Legii nr. 205/2004", a precizat IPJ Vrancea. 

Conform Legii nr. 205/2004 privind protecţia animalelor, faptele de cruzime faţă de animale se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 de lei.

Imaginile au fost surprinse în comuna Năruja, în timpul unui târgul organizat anual în ziua Sf. Petru și Pavel. În clipurile filmeate se vede cum doi bărbați încearcă să impresioneze eventualii cumpărători făcând demonstrații cu unul dintre cai. Animalul este pus să care pietre foarte mari, iar când acesta nu este capabil să ducă demonstrația la final, este bătut cu bestialitate. Cei doi nu au încetat să lovească animalul nici când oamenii aflați la târg îi implorau să se oprească. 

Imaginile au fost urcate pe o rețea de socializare unde au stârnit revoltă printre internauți.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri