Imagini spectaculoase de la malul mării: Cazinoul de la Constanţa, regat strălucitor de gheaţă

Data actualizării: Data publicării:
cazinou3

Gerul are şi părţile lui bune! A creat un regat strălucitor de gheaţă la Constanţa. Faleza Cazinoului a sclipit ca în basme, localnicii au profitat ca să facă fotografii rare, iar imaginile spectaculoase au ajuns la televiziuni celebre ca BBC şi France2.

Balustrada de protecţie îmbrăcată într-o dantelă de gheaţă şi zăpada care scânteia în soare dădeau impresia unei scene din Crăiasa Zăpezii. Un cadru rar pentru pasionaţii de fotografie, oferit de faleza şi Cazinoul de la Constanţa.

Irina Ionescu, fotograf: „Marea şi iarna într-o zi de primăvară ne oferă un spectacol magnific. E un privilegiu să fii în locul ăsta unde se întrunesc condiţiile astea. Avem uscat, apă, soare, zăpadă şi pace.”

Vestea frumuseţii create de ger s-a răspândit repede prin Constanţa şi mulţi s-au grăbit să vadă şi ceva bun în vremea extrem de rece pentru începutul lui martie.

Viscolul din ultimele zile a adus valurile până pe faleză, stabilopozii şi balustrada au îngheţat, iar peisajul arată ca de poveste.

Splendoarea creată de vremea extremă la Constanţa a atras şi admiraţia unei televiziuni din Franţa: "O staţiune balneară la malul Mării Negre. Temperatura a scăzut până la -16 grade Celsius. Balustradele sunt învelite în gheaţă. Toate astea, într-un oraş situat pe aceeaşi paralelă ca oraşul Bordeaux."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri