Galerie Foto Imagini spectaculoase. Piloți de acrobație au survolat spitalele din București, în semn de respect pentru personalul medical

Data publicării:
6
Foto: Facebook / Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania

O formație de cinci avioane de acrobație a clubului Hawks of Romania a survolat sâmbătă Capitala, trecând pe deasupra mai multor spitale, în semn de respect pentru efortul personalului medical din prima linie a luptei împotriva epidemiei de coronavirus. Survolul în formație a fost urmărit dintr-un alt avion, care a surprins imagini spectaculoase.

Hawks Of Romania, formația de acrobație din cadrul Aeroclubului României, a zburat sâmbătă peste mai multe spitale din București – Insitutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș” și Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central " Dr. Carol Davila", implicate în lupta cu COVID-19, în semn de recunoștință pentru personalul medical și pentru toți cei din prima linie.

Pe traseu, formația a putut fi văzută și din Piața Victoriei, Piața Unirii, Bulevardul Ștefan cel Mare, Bulevardul Unirii sau Piața Constituției.

Echipa care a zburat a fost compusă din două avioane de acrobație EXTRA 330SC și trei aparate EXTRA 300L, pilotate de:

- George Rotaru – capul formației
- Andrei Serbu – stânga interior
- Laszlo Ferencz – dreapta interior
- Ioan Aviatorul – stânga exterior
- Teodor Munteanu – dreapta exterior

Foto: Facebook / Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania
Foto: Facebook / Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania

Editor: B.P. 

 
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri