#ÎmpreunăRezistăm|Concerte caritabile pentru victimele din Colectiv

Data publicării:
concert caritabil colectiv foto facebool impreuna rezistam

La Bucureşti, 14 trupe au urcat pe scena amenajată la Arene Romane. Sub sloganul #ÎmpreunăRezistăm, artiştii au adus la concert 1.500 de spectatori.

„Sprijinim cum putem victimele şi familiile lor şi sper ca comunitatea rock să nu renunţe să vină la concerte. Ne dorim ca toate concertele de acum încolo să fie sigure”, spune un spectator.

Pe scenă au urcat atât trupe aflate la început de drum, cât şi nume cunoscute ca Șuie Paparude, ROA, Paraziţii, Coma sau E.M.I.L.

Sorin Bădulescu, E.M.I.L: Am prierdut foarte mulţi oameni şI acum suntem alături de familiile lor.

Organizatorii concertului din capitală au luat toate măsurile ca publicul să fie în siguranţă. Fumatul a fost interzis în interiorul cortului, au fost amenajate patru ieşiri de urgenţă, iar extinctoarele erau la tot pasul.

Cătălin Davidescu, organizator: Asta e momentul zero. Concertul ăsta trebuie să devină un punct de referinţă, ne dorim lucruri normale, ca afară.

La Timişoara 16 trupe rock au cântat pe o scenă amenajată în aer liber în Parcul Rozelor, în faţa a peste 400 de oameni.

Sute de tineri din Iaşi au mers să le fie alături celor şase trupe rock care au concertat in memoriam Colectiv.

Florin Țibu, solist trupa Bucovina, prietenul lui Adrian Rugină: Cel mai serios motiv, ăsta ar fi probabi l, faptul că Adrian Rugină mi-a fost foarte bun prieten. E un soi de concert de rămas bun, dar Rugina nu moare, ca să zic așa, rămâne întotdeauna alături de noi.

Banii strânşi la toate concertele din ţară vor fi donaţi familiilor victimelor din clubul Colectiv. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri