Încălzitor de biberoane furat. Postarea prin care femeia este rugată public să-l restituie, virală

Data publicării:
biberon furat

O femeie care a plecat cu încălzitorul de biberoane din sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din Bucureşti este rugată, public, să-l aducă înapoi. Imaginile din timpul furtului au fost publicate pe pagina de Facebook a instituţiei și au devenit virale.

În mesajul care însoţeşte imaginile se arată că mamele care vin să depună dosare au nevoie de micul aparat. Postarea a fost făcută la câteva zile după ce acesta a dispărut în geanta femeii.

Angajaţii Direcţiei de asistenţă socială precizează că astfel de incidente au loc frecvent. Înainte de acest incident, din sediu dispăruse şi dozatorul de săpun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București:

Poveste cu tâlc. S-A FURAT ÎNCĂLZITORUL DE BIBEROANE

Morala vă Apartine. Dragii noștri beneficiari, vă facem cunoscut faptul ca noi suntem aici pentru dumneavoastră, pentru a vă ajuta. Nu putem face asta, însă, dacă, rând pe rând, ne dispar tot felul de lucruri necesare tot dumneavoastră. Dacă acum ceva timp a fost vorba despre dozatorul de săpun, care a dispărut în câteva zile de la mutarea noastră în noul sediu, astăzi, vorbim despre încălzitorul de biberoane.

Stimată doamnă, o să va recunoașteți cu siguranță în clipul de mai jos, nu știm de ce ați făcut acest lucru și nici nu știm cum de ați crezut că veți pleca neobservată...de camerele de luat vederi. Pentru că, da, avem și asa ceva. Nici nu mai contează motivul, vă rugăm respectuos și cu mare încredere că veți lua decizia cea mai bună, să aduceți încălzitorul înapoi, de unde l-ați sustras, din Constantin Mille nr 10, mamele care depun dosare au mare nevoie de el. Credem că știți și dumneavoastră cât este de util. Dacă nu știați, cu siguranță ați aflat, de miercuri și până acum.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri