Incendiu la mall | 1.500 de oameni au fost evacuați

Data actualizării: Data publicării:
pompieri

Pericol cu repetiţie într-un centru comercial de la Constanţa! 1.500 de clienţi şi de angajaţi au fost evacuaţi astăzi din cauza unui incendiu care a izbucnit la un restaurant. A fost al treilea incident la acelaşi mall, de toamna trecută şi până acum. În ciuda seriei de probleme, conducerea centrului comercial nu a putut fi contactată pentru explicaţii.

Pompierii au venit rapid la mallul din centrul Constanţei, alertaţi de apelurile primite.

Angajat: A ars un restaurnat de la etaj și , la un moment dat, toată lumea a început să devină agitată.

Mallul de la Constanţa în care a izbucnit incendiul a fost închis timp de o oră. Pompierii au constatat că luase foc tubulatura de evacuare a fumului dintr-un restaurant.

Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Sistemul de desfumare a fost pornit și a fucnționat în parametri, astfel nefiind înregistrate victime, ci numai pagube materiale.

Angajaţii centrului comercial sunt speriaţi însă de seria de incidente de la mall. Luna trecută o bucată din tavanul unui magazin s-a prăbuşit şi a rănit o clientă. Iar toamna trecută a izbucnit alt incendiu în clădire.

Angajată: E teama de zi cu zi. Și dacă nu se întâmplă ceva ne este teamă pentru că urmează să se întțmple, nu e prima dată!

După fiecare incident de până acum, conducerea centrului comercial din centrul Constanţei a promit să ia măsuri suplimentare ca să evite incidentele periculoase pentru clienţi şi angajaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri