Individul care a incendiat doi oameni ai străzii, de negăsit

Data publicării:
masina de politie_fb

Un individ extrem de periculos, care a dat foc unor oameni ai străzii la Galaţi, este în libertate, iar poliţiştii şi procurorii nu ştiu cine este. A incendiat doi bărbaţi care dormeau şi a reuşit să dispară rapid. Anchetatorii nu au nicio pistă şi niciun suspect la peste 24 de ore de la incidentul care a rănit foarte grav victimele. Atacul a fost filmat de nişte camere de supraveghere, dar imaginile nu îi ajută pe investigatori.

Cei doi oameni ai străzii dormeau la parterul unui bloc dn Galaţi, pe pragul unui magazin dezafectat. În toiul dimineţii, la ora trei, camerele de supraveghere au filmat un individ care se apropie şi toarnă peste ei un lichid, după care pur şi simplu le dă foc bărbaţilor. După zeci de secunde, una dintre victime reuşeşte să scape de hainele care ardeau. Cealaltă victimă are nevoie de mai mult timp ca să iasă din cercul de foc.

Alarmaţi de strigătele de durere, locatarii au sunat la 112 şi au chemat ambulanţa.

„Două persoane ardeau. Au sosit două echipaje ale noastre, dintre care unul cu medicul de gardă. La faţa locului Poliţia era deja prezentă şi încerca să-i stingă cu un extinctor pe cei doi”, a spus directorul SAJ Galați, medicul Mihai Polinschi.

Victimele, una de 49, alta de 59 de ani, au ajuns la spital, iar un bărbat este în stare foarte gravă.

Unul dintre pacienţi are arsuri pe 21 la sută din suprafaţa corpului.Celălalt este în stare gravă, are arsuri pe 65 la sută pe suprafaţa corpului, respectiv membre superiore, membre inferioare şi torace”, a spus reprezentanta Spitalului de Urgență Galați, Mădălina Ispas.

Poliţiştii au stat de vorbă cu locatarii din zonă, dar nu au reuşit să afle indicii despre atacator. Cazul a ajuns la procurori acum, care au deschis un dosar pentru tentativă de omor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri