INTERACTIV. Credeţi că Fiscul va reuşi să recupereze mai repede datoriile prin somații, controale și popriri pe conturile datornicilor?

Data publicării:
nedelea crop-5

 

În goana după bani, Fiscul a dat startul sezonului amenzilor şi al executărilor silite.

Oficialii Ministerului de Finanţe sperau să adune 104 miliarde de lei la buget în primele şase luni. Nu au reuşit însă să strângă în vistierie decât 97 de miliarde de lei, adică doar 93% din cât estimau în momentul în care au pus la punct bugetul pe acest an.

„Avem probleme cu încasările și avem probleme cu încasările în primul rând pentru că am reorganizat ANAF”, spunea premierul la începutul acestei luni.

Credeți că Fiscul va reuși astfel să recupereze mai repede datoriile?

Răspundeți la această întrebare pe pagina de Facebook a Digi24 și aveți ocazia să câștigați o tabletă. Dacă ne spuneți opinia la întrebarea din concurs, sunteți automat înscris la tragerea la sorţi săptămânală pentru o tabletă de ultimă generaţie. Detalii, AICI.

De asemenea, dacă vă spuneți opinia și vă lăsaţi numărul de telefon completând formularul DigiVOX de pe site-ul digi24.ro, veți fi contactat și puteți intra în direct cu Adriana Nedelea în jurnalele de la ora 14.00 și 15.00.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri