Învăţătoarea din Cluj care l-a făcut pe un elev „jumătate de creier”, cercetată de Poliţie

Data publicării:
elevi scoala blur - captura digi24

Învăţătoarea de la un colegiu clujean care a fost înregistrată în timp ce jignea un copil de clasa I, pe care l-a făcut „tâmpit”, "nebun" şi "jumătate de creier", a fost audiată, luni, de Poliţie, care s-a autosesizat, cadrul didactic fiind cercetat pentru purtare abuzivă.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, învăţătoarea a fost audiată, luni dimineaţă, la Secţia 2 de Poliţie din Cluj-Napoca, iar la ora transmiterii acestei ştiri sunt audiaţi, în calitate de martori, mai mulţi părinţi care şi-au retras deja copiii din respectiva clasă a Colegiului de Muzică "Sigismund Toduţă". 

„Poliţia s-a autosesizat, în 3 aprilie, cu privire la purtarea abuzivă a învăţătoarei, în urma mai multor materiale apărute în presă pe acest subiect. Pe numele învăţătoarei nu există o plângere penală făcută de vreun părinte. Învăţătoarea a fost audiată luni dimineaţă şi este cercetată pentru purtare abuzivă, iar în aceeaşi cauză au fost citaţi pentru audieri, ca şi martori, mai mulţi părinţi care şi-au retras deja copiii din clasa respectivă", au declarat, sursele citate, potrivit Mediafax.

Conform aceloraşi surse, audierile au început la peste o lună de când Poliţia s-a autosesizat pentru că "aşa sunt procedurile". 

Învăţătoarea filmată când ameninţa elevii poate reveni la catedră. Ea va fi sancţionată cu 15% din salariu, timp de șase luni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri