Isteria ambulanței | Ce spune Poliția Română

Data publicării:
ambulanta

Poliția Română explică, într-un mesaj postat pe Facebook, că ambulanța care a creat isterie „ nu fură copii, aduce cultura în comunitate”.

Mesajul integral al Poliției:

Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural.

MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele.

ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.

Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”.

Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o.

Te rugăm să nu distribui pe rețelele de socializare mesaje false. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său”.

Isteria „ambulanței care fură copii” a făcut o nouă victimă. O scriitoare a fost bătută în Capitală, în apropiere de Gara de Nord, după ce oamenii au crezut că „Ambulanța pentru literatură” condusă de aceasta este un paravan pentru furtul de copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri