Iulia Ionescu prezintă emisiunea 2.0 la Digi24

Data publicării:
Foto Iulia Ionescu (1)

Noul sezon al emisiunii 2.0, emisiunea care aduce pasionaților de tehnologie, jocuri, gadget-uri cele mai recente inovații din domeniul IT, revine la Digi24 duminică, de la 11:30, într-o nouă formulă de prezentare.

Prezentatoarea Iulia Ionescu, cunoscută telespectatorilor care-și încep diminețile cu știrile din trafic de la Digimatinal, va prelua din 2 septembrie rolul de producător și prezentator al emisiunii dedicate tehnologiilor care ne schimbă viața zi de zi.

Emisiunea 2.0 este o nouă provocare pentru mine. Am emoții, dar sunt constructive. Simt că această schimbare a venit la momentul potrivit. Sunt încrezătoare! E un proiect pentru care m-am pregătit în toți cei aproape șapte ani de când lucrez la Digi24”, spune Iulia.

Iulia Ionescu a debutat la Digi24 ca redactor și reporter la știri, în urmă cu șase ani și jumătate. A continuat cu reportaje realizate pentru Departamentul de Producție, iar în prezent face parte din echipa Digimatinal. Pentru Iulia, 2.0 este oportunitatea de a-și îmbogăți experiența de televiziune, dar și cunoștințele despre lumea virtuală și IT.

Prima ediție 2.0, dedicată social media, influencer-ilor, boților

Oare mai are sens distincția real - virtual? Viețile noastre sunt influențate în fiecare moment de interacțiunea cu algoritmi și boți. Nu trec câteva ore fără să căutăm ceva pe Google, iar Google știe exact ce căutăm, chiar înainte să tastăm.

În prima ediție 2.0 din acest sezon vorbim despre influenceri digitali. Roboţi virtuali care sunt urmăriţi de sute de mii de oameni pe Facebook şi Instagram. Cum sunt create aceste personaje şi de cine, aflaţi la 2.0.

Din septembrie, emisiunea 2.0 va fi conectată la tot ce înseamnă rețelele de socializare. Realizatorul va urmări cu atenție ce se întâmplă pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube. Cele mai noi gadget-uri vor fi testate împreună cu specialiștii din domeniu, iar rubrica de gaming va fi nelipsită. Acestor teme li se vor alătura review-urile la telefoane, aparate foto sau drone, care vor fi realizate în mediul urban, în locuri reprezentative din București. Telespectatorii vor învăța să realizeze cele mai potrivite fotografii sau video-uri pentru Instagram cu ajutorul celor mai inteligente device-uri.

Și tot în acest weekend,  începe un nou sezon de emisiuni Digi24. Programe premium pentru întreaga familie, reportaje Din interior”, interviuri de excelență cu personalități din lumea diplomației,  subiecte culturale sau medicale, informație și poveste, educație și cultură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri