Jackie Chan vine mâine în România: „Ca un tip din Hong Kong, ştiu România de la Jocurile Olimpice”

Data publicării:
Jackie Chan 1

FOTO celebnetwealth.com

Joi, Jackie Chan va veni la Bucureşti, la invitaţia Administraţiei de Presă, Publicitate, Radio, Televiziune şi Cinematografie din China şi a Casei Româno-Chineze, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc şi pentru a-şi lansa filmul "Zodiacul Chinezesc", pe care l-a regizat şi în care interpretează şi rolul principal. Evenimentul de lansare va avea loc la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, întrebat fiind ce ştia despre România înainte de a veni în ţara noastră, Jackie Chan a spus: "Ca un tip din Hong Kong, ştiu România de la Jocurile Olimpice, de la Cupa Mondială şi de la turneele de tenis. Chiar aştept cu nerăbdare să vizitez Mamaia şi Castelul lui Dracula, dar, din păcate, stau aici (în România, n.r.) doar pentru şase ore".

Casa Româno-Chineză, în calitate de organizator principal al Zilelor Filmului Chinezesc în România, îi oferă lui Jackie Chan titlul onorific de ambasador al relaţiilor culturale dintre cele două ţări, pentru a promova produsele culturale româneşti în China.

Acceptând să fie ambasador cultural pentru România şi China, Jackie Chan crede că astfel "oamenii se pot înţelege mai bine unii cu alţii şi acesta ar putea fi un mod de a menţine pacea". Actorul a transmis şi un mesaj pentru România: "Salutare tuturor! Mulţumesc pentru sprijinul vostru. Sper să pot să mai vin în România şi, poate, chiar să fac un film aici".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri