Jaf la o sală de jocuri de noroc. Angajata a fost strânsă de gât până și-a pierdut cunoștința

Data publicării:
masina de politie pe strada
Sursa foto: Poliția Română/Facebook

Un jaf a avut loc, luni după-amiază, la o sală de jocuri din centrul municipiului Constanţa, autorul acestuia strângând-o pe gât pe casieriţă până a lăsat-o inconştientă, informează Agerpres.

Conform anchetatorilor, Secţia 3 Poliţie Constanţa a fost sesizată luni, în jurul orei 12,30, de către o femeie în vârsta de 22 de ani, casiera unei săli de jocuri de noroc, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unităţii situate la intersecţia bulevardelor Tomis şi Ferdinand din Constanta, a fost acostată de către un bărbat care i-a reproşat faptul că uşa de la grupul sanitar este defectă, cerându-i să remedieze situaţia.

Victima le-a povestit anchetatorilor că, după ce a intrat în grupul sanitar pentru a verifica cele sesizate, bărbatul a strâns-o cu mâinile de gât până şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut pe podea. După câteva minute, femeia şi-a revenit şi şi-a dat seama că atacatorul îi furase cheia casei de bani. Astfel, tâlharul a deschis casa de bani, de unde a furat aproximativ 4.000 de lei, după care a dispărut.

Starea de sănătate a femeii este bună, aceasta refuzând transportul la spital, spun anchetatorii.

Poliţia a deschis anchetă pentru identificarea şi prinderea făptaşului.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri