Jaf ratat în parcarea unui hipermarket. Posibilul păgubit trebuie să explice de unde avea banii

Data publicării:
politia criminalistica

Fotografii, amprente şi diverse obiecte suspecte. Poliţiştii cotrobăie în maşina albastră şi încearcă să găsească mai multe informaţii despre cei doi hoţi. E ultimul act al filmului unui jaf care nu a mers conform planului. Bărbaţii şi-ar fi urmărit victima, au aşteptat-o să parcheze autoturismul şi s-au grăbit să spargă geamul lateral. Unul dintre atacatori s-a speriat şi a luat-o la fugă, celălalt a pus mâna pe pradă şi a încercat să fugă şi el cu maşina. De la distanţă, poliţiştii au văzut totul.

Poliţiştii capitalei l-au prins în flagrant un bărbat de 45 de ani după ce a sustras o borsetă în care se afla suma de 30 de mii de lei.

Câteva minute, parcarea centrului comercial a fost pistă de raliu. în încercarea disperată de a scăpa de poliţişti, bărbatul a apăsat acceleraţia, a făcut jaloane printre alte maşini şi printre clienţii hipermarketului.

Ofiţerii de poliţie l-au prins din urmă, i-au spart geamul şi l-au târât jos din maşină. A fost încătuşat şi dus la audieri.

Fugarul a fost blocat la câteva zeci de metri de parcare. Criminaliştii au ridicat probe şi amprente din maşina condusă de bărbat.

Între timp, în parcarea hipermarketului, agenţii de pază l-au găsit pe proprietarul borsetei. Prejudiciul a fost recuperat, dar omul este obligat, acum, să le spună anchetatorilor de unde are banii.

Suspecţii riscă cinci ani de închisoare.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri