Jandarmeria face apel la manifestanţii paşnici să trimită înregistrări

Data actualizării: Data publicării:
FOTO PROTESTE BOGDAN BUDA 5

Jandarmeria le mulţumeşte cetăţenilor care au prostestat paşnic şi au respectat indicaţiile forţelor de ordine, precizează că a primit numeroase înregistrări pe care le va folosi pentru identificarea şi sancţionarea celor care au fost violenţi şi face în continuare apel la cei care mai au astfel de înregistrări să le trimită jandarmilor, potrivit News.ro.

FOTO PROTESTE BOGDAN BUDA 5
FOTO: Bogdan Buda

„#Mulţumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, cetăţenilor care au prostestat paşnic şi au respectat indicaţiile forţelor de ordine, sprijinindu-le astfel în acţiunile de asigurare şi restabilire a ordinii şi siguranţei publice, la nivelul Capitalei. Am primit numeroase imagini şi înregistrări din partea cetăţenilor care au fost prezenţi ieri în Piaţa Victoriei, pe care le vom folosi pentru identificarea şi sancţionarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare gravă a ordinii publice, precum şi acte de violenţă”, scrie Jandarmeria pe pagina oficială de Facebook.

Jandarmeria face apel la cei care au astfel de înregistrări să le trimită la următoarea adresă de e-mail: op_jr@mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa instituţiei (strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucureşti).

„În situaţia în care transmiteţi pe e-mail, puteţi încărca materialele prin site-urile de transfer disponibile pe internet. Vă rugăm să #distribuiţi acest mesaj! Vă mulţumim!”, mai scrie Jandarmeria.

Poliţia Capitalei a anunţat, joi dimineaţă, că peste 60 de persoane au fost duse la audieri ca urmare a incidentelor de la manifestaţia din noaptea de miercuri spre joi, din Piaţa Victoriei din Capitală, fiind făcute cercetări pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri