Județele în care toate școlile rămân închise luni

Data actualizării: Data publicării:
O femeie merge pe stradă zgribulită în viscol
Avertizare meteo de viscol și ninsori. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Cursurile şcolare vor fi suspendate integral, luni, în judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează Ministerul Educaţiei Naţionale.

Photos_Octav_Ganea
FOTO: Școlile rămân închise în mai multe județe din cauza vremii / Inquam Photos / Octav Ganea

„Autorităţile din judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situaţii de urgenţă, suspendarea integrală a cursurilor şcolare pentru ziua de luni, 17 decembrie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş, suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru data de 18 decembrie”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Potrivit sursei citate, marţi, ca urmare a unor avarii la reţeaua de energie electrică, nu vor avea loc ore de curs în şcolile din 39 de localităţi din judeţul Arad, iar o unitate de învăţământ din judeţul Satu Mare nu va organiza cursuri luni şi marţi din aceleaşi motive.

Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene în cursul zilei de duminică, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele judeţene pentru situaţii de urgenţă.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri