La coadă pentru un loc de muncă într-un hotel de lux

Data publicării:
hotel

Miron Mardale este unul dintre cei care aşteaptă cu nerăbdare interviul cu şefii hotelului de patru stele ce va fi inaugurat în toamnă, la Craiova. Tânărul este student la Marketing şi are nevoie de un job în domeniu.

"Mi-ar plăcea foarte mult pe partea de organizare de evenimente, pentru că am mai lucrat în acest domeniu şi cred că m-aş descurca foarte bine şi cred că este alt nivel acesta în care eşti plătit", a spus Miron Mardale.

De altfel, salariul şi oportunităţile pe care le deschide un astfel de job au făcut ca angajatorii să fie bombaradaţi cu CV-uri pentru posturi de recepţioneri, cameriste, bucătari şi ospătari.

"Campania de recrutare a început în forţă, să zicem aşa, din punct de vedere al faptului că foarte multe CV-uri au fost aplicate. Este adevărat că este şi un număr mare de locuri, aproximativ 85 de locuri”, a spus Florin Opriş, administratorul hotelului.

În şase zile, de când posturile au fost anunţate pe site-urile specializate, au fost primite peste o mie de CV-uri. S-au înscris chiar şi candidaţi din Timiş şi Cluj.

„Ar fi o oportunitate pentru mine pentru că ar exista o experienţă mult mai mare fiind un hotel destul de renumit şi cred că m-aş dezvolta foarte bine profesional”, a spus un alt candidat.

„Ce pot să vă spun este că atitudinea contează foarte mult în procesul de selecţie, deci ne dorim crearea unei echipe tinere, dinamice”, a afirmat Sever Grosu, reprezentantul unei firme de recrutare.

"În domeniul hotelier sunt extraordinar de căutate, cel puţin pentru firmele de renume internaţional, pentru că trebuie să spunem că este vorba de un lanţ hotelier internaţional pentru propulsia pe care le-ar oferi-o în carieră candidaţilor", a explicat Cosmin Băloi, lector universitar, alegerea candidaţilor.

Campania de recrutare se va încheia peste două săptămâni, după care va începe etapa de selecţie. Judeţul Dolj se află pe primul loc în ţară la numărul de şomeri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri