Lista blocurilor din București fără apă caldă și căldură. Când vor fi remediate avariile

Data actualizării: Data publicării:
Viața fără apă caldă în București: „Ne e frică să ne spălăm cu apa asta rece, că sunt caloriferele reci. Nu se poate așa ceva!”
Viața fără apă caldă în București. Foto:: Agerpres

Compania municipală Termoenergetica București a publicat lista actualizată a imobilelor din Capitală care nu au apă caldă și căldură, din cauza unor avarii apărute în rețeaua termoficare. Termoenergetica anunță și data și ora la care estimează că va remedia defecțiunile, moment în care furnizarea agentului termic ar trebui să revină la normal.

Lista imobilelor fără apă caldă și căldură poate fi consultată aici:

Functionare_sistem_termoficare

Termoenergetica îi sfătuiește pe bucureștenii care au probleme privind furnizarea agentului termic și care nu se regăsesc în listă publicată să sune la dispeceratele de sector sau la linia Telverde, pentru a face sesizare.

Peste 3.400 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură în plină iarnă. Termoenergetica și ELCEN au anunțat lucrări de mentenanță, dar sunt slabe șanse ca aceastea să dea rezultate pentru lunile de iarnă.

Apa caldă din robinet are practic aceeași temperatură cu apa rece, spun bucureștenii. Oamenii îngheață în apartamente și caută tot felul de soluții pentru a se încălzi.

„16-17 grade, din pacate, caloriferele sunt sloi. De la 1 decembrie nu am avut pic de caldură, iar cu apa caldă, sincer, e mai caldă pe țeava cea cu apă rece. Am luat un calorifer electric și pentru spălat încălzim apa la ibric, la ce se poate. Lucrez și de acasă și să stau înfofolită toata ziua nu este o soluție”, a spus una dintre persoanele care se confruntă cu această problemă. 

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri