LISTĂ. Situația hidranților din localitățile județului Ilfov

Data actualizării: Data publicării:
Pompieri intervin in stingerea incendiului de la Chiajna noiembrie 2018
Pompierii au avut dificultăți în a stinge incendiul din Chiajna pentru că în zonă nu funcționa niciun hidrant Foto: Inquam Photos / Alecsandru Busca

Un document oficial arată că sunt comune în Ilfov unde nu există niciun hidrant, ceea ce face dificilă intervenția pompierilor în cazul unui incendiu. Sunt patru astfel de localități. În cazul altora, există doar un hidrant şi acela nefuncţional. 

181123_INCENDIU_CHIAJNA_002_INQUAM_Photos_Alecandru_Busca
Pompierii au avut dificultăți în a stinge incendiul din Chiajna pentru că în zonă nu funcționa niciun hidrant Foto: Inquam Photos / Alecsandru Busca

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în satul Roșu, din comuna Chiajna, aflată în apropiere de București, acolo unde în ultimii ani s-a construit foarte mult și unde au „migrat” foarte mulți bucureșteni și nu numai. Intervenția pompierilor a fost însă dificilă pentru că în zonă nu existau hidranți, o problemă pe care au mai întâlnit-o și în alte ocazii.

Doar doi hidranţi funcționali sunt în toată Chiajna. Potrivit unui document, localitatea mai are cinci hidranți, dar aceștia erau nefuncționali. Pompierii știau această situație și tocmai de aceea au venit de la început cu 20 de autospeciale. Ulterior le-au suplimentat și au fost nevoiți să le alimenteze din Lacul Morii.

Vă prezentăm în continuare un document care arată situația hidranților în toate comunele din județul Ilfov. Situația a fost pusă la dispoziţia unui parlamentar de Ministerul Administraţiei şi Internelor. Documentul arată că sunt comune în Ilfov unde nu există niciun hidrant. Sunt patru astfel de localități. În cazul alora, există doar un hidrant şi acela nefuncţional. 

Consultați documentul cu situația hidranților din județul Ilfov la acest link.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri