Locuri de muncă cu avantaje la pachet

Data publicării:
targ de joburi cluj

Cu astfel de oferte îşi atrag companiile viitorii angajaţi, din rândul studenţilor de la Cluj-Napoca, la târgul de joburi organizat în oraş. Nici oferta salarială nu este de neglijat - între 350 şi 1.000 de euro.

1.100 de locuri de muncă şi stagii de practică în bănci, auto sau turism au la alegere studenţii şi tinerii absolvenţi din Cluj-Napoca. Avantajele sunt numeroase, dar și cerințele pe măsură.

„Căutăm persoane care vorbesc limbi străine la nivel avansat. Ne interesează engleza, franceza, germana, italiana, spaniola şi olandeza. Oferim un pachet financiar competitiv format din salariu plus alte beneficii precum bonuri de masă, bonusuri de performanţă, acces la săli de sport ori transport gratuit”, a spus Lavinia Florea, reprezentant companie. Tinerii sunt atrași și de joburi foarte bine plătite în domeniul auto.

„Căutăm o persoană care va fi responsabilă pentru pregătirea preţurilor în cadrul firmei și pe lângă asta avem şi poziţii în domeniul ingineriei, căutăm responsabili de calitate şi o persoană în domeniul de proiectare”, a spus Bettina Iusli, reprezentant companie.

Loredana e studentă la Facultatea de Psihologie a Universității Babeș-Bolyai, dar spune că pentru un salariu bun și un loc de muncă interesant e gata să profeseze în alt domeniu. Iar pentru a înlătura stresul unui interviu, tinerii au avut parte de o modalitate inedită de depunere a CV-ului: o poză la minut cu datele personale. Peste 5.000 de studenţi, proaspăt absolvenţi, dar şi absolvenţi cu experiență sunt așteptați la târgul de joburi din Cluj-Napoca, deschis pe parcursul a patru zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri