M. Godină: Ciorbă cu 1,8 lei la cantina ministerului... bun tare!

Data actualizării: Data publicării:
ciorba 2

Poliţistul Marian Godină a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook la care ataşează un bon fiscal emis de cantina unui minister. Pe bon sunt menţionate o ciorbă la preţ de 1,8 lei, o chiflă de 0,3 lei şi un ardei de 0,2 lei. 

Bonul a fost păstrat de unul dintre poliţiştii participanţi la protestul de joi, în care angajaţii MAI au cerut majorarea salariilor. După protest, câţiva dintre poliţişti au mâncat la cantină. Inițial, Marian Godină a scris că este vorba despre cantina Ministerului Muncii. "Câțiva polițişti aflați la protest au intrat ieri şi au mâncat la cantina Ministerului Muncii, apoi băieții de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul. Ciorbă la 1,8 lei...bun tare!", a scris pe Facebook poliţistul Marian Godină.

Într-un „later edit” ulterior, Marian Godină a revenit cu precizarea: „Se pare că e chiar cantina MAI”.

ciorba godina

Aproximativ 1.000 de oameni s-au adunat joi dimineaţă în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne, pentru a cere majorarea salariilor, eliminarea diferenţelor mari de salarizare dintre agenţi şi ofiţeri, plata sporurilor la nivelul salariului minim brut de 1.450 de lei, şi nu la cel de din 2009, precum şi modificarea unor prevederi privind programul de lucru şi repausul săptămânal al poliţiştilor.

Ulterior, protestatarii şi-au susţinut revendicările în faţa Ministerului Muncii. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri