Mai multe curse aeriene sunt întârziate sau anulate din cauza ceţii de pe Aeroportul Cluj

Data publicării:
aeroport cluj -Mediafax Foto-Sorina Andreica-1

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Avram Iancu” Cluj au declarat, miercuri că au fost afectate de ceaţă zborurile spre şi dinspre Bucureşti şi Viena.

Astfel, înregistrează întârzieri cursele Tarom de la Bucureşti care urmau să aterizeze la Cluj la ora 8.40, respectiv 9.10, în timp ce zborul de la Viena care trebuia să ajungă la Cluj la ora 13.20 a fost anulat.

Totodată, este întârziată cursa spre Bucureşti, care trebuia să decoleze de la Cluj la ora 9.35.Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional "Avram Iancu” Cluj, condiţiile meteo sunt “în curs de îmbunătăţire".

Următoarele curse operate pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj sunt cele care ar trebui să ajungă de la Munchen (11.45) şi Beauvais (12.00), şi care ar trebui să decoleze la ora 12.45 spre Dortmund şi la ora 13.00 spre Munchen.

Marţi, cinci curse aeriene interne şi externe operate pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj au înregistrat întârzieri sau au fost anulate din cauza ceţii, iar în urmă cu opt zile patru curse aeriene interne şi externe au avut întârzieri din cauza ceţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
aeroport
Cluj-Napoca | Șapte curse aeriene au întârzieri
aeroport cluj -Mediafax Foto-Sorina Andreica
Trei curse aeriene au întârzieri, iar două au fost anulate din cauza ceţii, pe aeroportul din Cluj
Partenerii noștri