Persoanele blocate în telegondolele din Piatra Neamţ au fost coborâte în siguranţă

Data actualizării: Data publicării:
180828_GONDOLA_PIATRA_NEAMT_16_INQUAM_Photos_Andrei_Dascalescu
Foto: InquamPhotos/Andrei Dăscălescu

Toate persoanele blocate în telegondolele din municipiul Piatra Neamţ au fost coborâte în siguranţă, anunţă reprezentanţii ISU Neamţ, precizând că este vorba despre 15 adulţi şi un copil. Oamenii au fost coborâţi după ce s-a găsit o soluţie pentru deblocarea instalaţiei.

180828_GONDOLA_PIATRA_NEAMT_16_INQUAM_Photos_Andrei_Dascalescu
Foto: InquamPhotos/Andrei Dăscălescu

Actualizare 7:20. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, toate persoanele blocate în cabinele telegondolei din Piatra Neamţ au fost coborâte în siguranţă, fiind vorba despre 15 adulţi şi un copil.

O femeie a suferit un atac de panică şi toate persoanele au fost evaluate medical, de personalul SMURD, însă nimeni nu a fost transportat la spital, mai spun reprezentanţii ISU Neamţ.

Persoanele blocate au putut fi coborâte după ce reprezentanţii firmei care se ocupă de telegondolă au găsit o soluţie, au adus un alt motor cu care au reuşit să coboare instalaţia.


Știrea inițială:

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seara, pentru salvarea mai multor persoane blocate în telegondole în Piatra Neamţ.

La faţa locului s-au deplasat pompieri alpinişti şi alpinişti de la Salvamont Piatra Neamţ.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri