Mai mulți tineri s-au luat la bătaie într-un mall din Craiova, sub ochii trecătorilor

Data actualizării: Data publicării:
mai multi tineri se bat in mijlocul unui mall din craiova sub ochii trecatorilor
Bătaie într-un mall din Craiova. Foto: Captură video

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie într-un mall din Craiova chiar sub ochii trecătorilor. Totul ar fi pornit după ce doi dintre ei ar fi încercat să le vândă celorlalţi parfumuri contrafăcute.

Conflictul a fost unul spontan, cei patru tineri nu se cunoşteau de dinainte. În urma incidentului, un bărbat de 21 de ani a fost transportat la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Tinerii au fost separaţi înainte de sosirea oamenilor legii, care au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Politiştii Secţiei 3 Politie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unui centru comercial din Craiova, două persoane se agresează reciproc. Poliţiştii s-au deplasat imediat la fata locului, iar în urma verificărilor efectuate aceştia au stabilit faptul că intre 2 tineri pe de o parte si alti 2 pe de alta parte ar fi izbucnit un conflict spontan. În urma altercaţiei, un tânăr de 21 de ani, din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si liniştii publice şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie şi a dispunerii măsurilor legale“, se arată în comunicatul transmis de IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri