Mama adolescentei dispărute: Era un copil foarte iubitor, nu ar fi plecat niciodată. Sunt îngrozită

Data publicării:
mamafata

„Convenţia noastră era ca atunci când ajunge la şcoală să îmi dea un mesaj că a ajuns. Miercuri am văzut că nu am primit acel mesaj nici până în momentul în care începea prima oră, am sunat-o eu, iar telefonul era închis. În secunda aceea am plecat urgent către liceu să văd ce se întâmplă. De la o elevă de liceu am aflat că Iulia nu a ajuns deloc la liceu”, a povestit mama fetei, care adaugă că aceasta nu întârzia şi nu lipsea de la şcoală.

Femeia a adăugat că nu s-a certat cu fiica sa şi că, în ziua dispariţiei, era chiar bucuroasă întrucât sâmbătă urma să meargă la olimpiada de fizică pe municipiu: „Îmi spunea că iar o să fie carnetul plin de note de 9 şi 10”.

Ne-am luat la revedere la metrou, mi-a făcut cu mâna, totul ca într-o zi obişnuită, nu am observat nimic special. Nu întârzia niciodată, era un copil foarte iubitor, nu ar fi plecat niciodată, nu avea anturaj, nu avea prieteni foarte apropiaţi. Nu pleca singură pe străzi, doar dacă pleca la meditaţii”, a povestit mama adolescentei.

Aceasta a mărturisit că se simte „şocată, îngrozită, disperată”.

Aştept ca Iulia să ne contacteze, ştiu că dacă ar avea posibilitatea, primul lucru pe care l-ar face ar fi să ne contacteze şi să vină acasă, tragem concluzia că cineva nu o lasă”, a mai spus femeia.

Eleva a dispărut în jurul orei 12.00 a zilei de miercuri, în timp ce se afla în drum spre Colegiul Naţional "Sf. Sava", aflat în centrul Capitalei, pe strada General Berthelot.

Fata este în clasa a IX-a şi a intrat la liceu cu media 10.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri