Mama copiilor agresați: „Băiatul se învinovățește, simțea că nu are putere să-l lovească”

Data actualizării: Data publicării:
pedofilul eugen stan fb

Mama copiilor agresați în lift a declarat luni, la Poliția Capitalei, că pedofilul „trebuie omorât” pentru faptele sale. Femeia a afirmat, de asemenea, că fiul ei a rămas traumatizat și se învinovățește pentru că nu a făcut nimic să-l oprească pe agresor.

„Vreau (n.r. ca pedofilul) să fie pedepsit pentru lucru asta, pentru tot ce a făcut. E bine că l-au recunoscut și nu au acoperit lucru acesta”, afirmă femeia.

„Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat, nu vrea să iasă afară, nu prea vorbește despre asta, decât dacă îl întrebăm. Fata nu prea a spus nimic de la început. Voi merge la Protecția Copilului pentru consiliere psihologică. Băiatul este mai schimbat, stă închis în casă, iar, din câte mi-a spus mie, el se învinovățește, simțea că nu are putere să îl lovească (n.r. pe agresor) ca să o apere pe fată. El e conștient de ce s-a întâmplat”, adaugă mama copiilor.

Femeia a spus de asemenea, că pedofilul „trebuie omorât” pentru faptele lui.

La rândul lui, tatăl copiilor spune că nu are cuvinte să își exprime furia față de fapta bărbatului: „Nu știu ce i-aș spune. Dumneavoastră ce i-ați putea spune? Eu n-aș putea să-i spun nimic. Ceva agresiv să-i spun. Nu cu vorba, pentru că așa nu ai ce să-i spui. Nu știu ce să-i transmit. N-am cuvinte. Cuvintele mele nu se pot difuza. Nu se pot.”

Duminică seară, polițiștii l-au prins pe bărbatul care a agresat doi copii în lift, după ce câțiva colegi de muncă l-au recunoscut și au anunțat poliția. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, lucra în cadrul Brigării Rutiere, ca șofer. El a fost căsătorit și are doi copii.

Bărbatul a devenit timp de trei zile cel mai căutat om din Capitală, după ce un videoclip în care agresa doi copii în lift a fost făcut public.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri