Marian Godină despre șefa sa, Carmen Dan: „Mi-a fost jenă”

Data actualizării: Data publicării:
marian godina fb

Unul dintre discursurile ministrului de Interne, Carmen Dan, l-au determinat pe cunoscutul polițist Marian Godină să ia poziție publică, pe pagina sa de Facebook, chiar dacă persoana criticată este, în fapt, chiar șefa sa. „O doamnă extrem de timorată”, „mi-a fost jenă”, sunt câteva din aprecierile lui Marian Godină.

GODINA 1

După discursul de joi al ministrului Carmen Dan, Marian Godină a postat pe contul său de pe rețeaua de socializare: „Îmi doresc să trăiesc clipa în care voi fi mândru că sunt condus de un ministru de Interne care îşi merită pe deplin funcția pe care o ocupă. Să îl privesc cu admirație atunci când ține un discurs, pe care să îl țină fără să îl citească, să îl văd că acceptă întrebări din partea jurnaliştilor, cărora să le răspundă ferm şi concis. Un ministru care să nu fie încuiat nici de cea mai dificilă întrebare venită din partea celui mai iscusit jurnalist. Să îmi dea încredere şi să îmi pot spune în gând emoționat: «Ăsta e un minstru de Interne adevărat, care mă reprezintă». Acum câteva minute, am vizionat declarația de presă a doamnei ministru de Interne. Am văzut o doamnă extrem de timorată, citind cu mare dificultate de pe nişte foi şi dând foarte multe detalii tehnice care nu interesau pe nimeni. Ba mai mult, a nominalizat nişte persoane publice care promovează ieşitul în stradă, dorind parcă să ne arate vinovații pentru ce se întâmplă în țară. Să accepte întrebări din partea jurnaliştilor?? Normal că a fugit imediat ce a terminat de vorbit, pardon, de citit. Cum să facă aşa ceva când nu ar fi avut răspunsurile scrise pe foaie? Mi-a fost jenă”.

În replică la criticile polițistului, o persoană l-a întrebat cum s-a descurcat el la prima ieșire pe traseu și la constatarea primei intervenții. „Erai așa de bine pregătit și aveai experiența limbajului de acum?”, l-a întrebat autorul unui comentariu, sugerând că și ministrului de Interne i-ar trebui acordat mai mult timp înainte. Răspunsul lui Marian Godină a venit prompt: „Când am ieșit prima dată pe traseu și am constatat prima contravenție eram agent de polițit, cu o tresă pe umăr, nu ministru de Interne”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri