Medicul Sorin Ianceu scoate la licitație telefoanele distruse în Apuseni pentru șoferul accidentului din Muntenegru

Data publicării:
ianceu digi

Medicul Sorin Ianceu nu s-a recuperat complet după tragedia aviatică din Munţii Apuseni. Mai are nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar se gândeşte cum să salveze alte vieţi. Primul pe lista sa este şoferul autocarului implicat anul trecut în accidentul din Muntenegru. Vrea să-şi vândă telefoanele pe care le avea în ziua accidentului şi să doneze banii pentru a-l ajuta.

„În momentul de faţă se află în secţia de terapie intensivă a spitalului Floreasca şi necesită îngrijiri medicale şi recuperare care ajung la aproximativ 100.000 de euro”, a spus dr. Sorin Ianceu.

Doctorul norocos pentru că este în viaţă, s-a gândit că, deşi distruse în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, cele două telefoane ale sale ar putea fi vândute la o licitaţie în scopuri caritabile.

„Aceste două obiecte, deși în momentul de față în ziua de azi sunt indispensabile pentru orice om, vreau să le donez pentru că reprezintă o amintire pe cât de tristă pe atât de importantă pentru mine”, a mai spus medicul.

Licitaţia neobişnuită nu are un preţ de pornire.

„Dacă există vreun cumpărător sau cineva interesat poate depune o ofertă pe adresa sorin_ianceu@yahoo.com şi în funcţie de oferte voi selectionat una dintre cele mai avantajoase”, a adăugat dr. Sorin Ianceu.

Medicul spune că dacă nu vor fi persoane interesate de cele două telefoane, atunci le va scoate la licitaţie la primul eveniment de caritate ce va fi organizat în Oradea.

În accidentul produs vara trecută în Muntenegru, cel mai grav din istoria turismului românesc, 18 oameni au murit, iar alţi 29 au fost răniţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri