Mesajul incisiv al polițistului T. Berbeceanu după anunțul lui T. Toader: Nu accept ca un infractor să-mi conducă țara

Data publicării:
berbeceanu FB

Poliţistul Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, și-a exprimat nemulțumirea cu privire la cererea, făcută de ministrul Tudorel Toader, de revocare a Laurei Codruța Koveși din funcția de procuror-șef al DNA. „Nu voi putea accepta vreodată faptul că un infractor, condamnat definitiv de ÎCCJ, poate să-mi conducă țara, poate să-mi hotărască viitorul, poate să-i stabilescă destinul fiului meu”, a scris polițistul pe Facebook.

„Sunt încă polițist! Și nu voi putea accepta vreodată faptul că un infractor, condamnat definitiv de ÎCCJ, poate să-mi conducă țara, poate să-mi hotărască viitorul, poate să-i stabilescă destinul fiului meu! 
Și nu voi putea să accept niciodată faptul că un infractor dovedit poate să hotărască modificarea legislație în baza căreia i-au fost probate faptele! 
Și nu vreau să accept nici aceea că infractorul poate să pedepsească instituția care l-a pedepsit! 
Un condamnat definitiv, chiar cu suspendarea executării pedepsei, rămâne un infractor dovedit indiferent de instanța care s-a pronunțat în acest sens! 
Așa am învățat! Așa am înțeles de-a lungul a 25 de ani de carieră! 
După de-ăștia am alergat o jumătate din viață, pentru pedepsirea ăstora mi-am neglijat familia și mi-am șubrezit sănătatea! Din cauza ăstora am fost aruncat la beci, nevinovat fiind!
Așa voi gândi și voi simți cât încă sunt polițist, și pentru tot restul vieții după aceea!
Așa să îmi ajute Dumnezeu”, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

CITIȚI ȘI:  Prima reacție a Laurei Codruța Kovesi după anunțul lui Toader privind revocarea sa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri