Mesajul lui Klaus Iohannis pentru români, de Crăciun

Data actualizării: Data publicării:
iohannis

În ajunul Crăciunului, şeful statului le-a transmis un mesaj românilor prin intermediul Facebook. Preşedintele Klaus Iohannis îi sfătuieşte pe oameni să fie solidari şi să nu se sfiască să-şi arate aprecierea faţă de cei din jurul lor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De Crăciun, gândul ne poartă către casă, indiferent cât de departe am fi. Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi, care aduc împlinire şi linişte în vieţile noastre. Să ne bucurăm de aceste momente şi să nu uităm că cel mai frumos dar pe care-l putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea şi recunoştinţa faţă de cei din jur. Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun Fericit oriunde v-aţi afla!”, a transmis Klaus Iohannis într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri