Mesajul lui Liviu Dragnea pentru comunitatea evreiască

Data actualizării: Data publicării:
dragnea 180128_FINAL_intalnriePSD_010_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a transmis duminică un mesaj cu ocazia Anului Nou Evreiesc - Roş Haşana, afirmând că aceste zile sunt „un prilej deosebit pentru a medita la faptele trecute, la schimbarea celor rele în bine”.

dragnea 180128_FINAL_intalnriePSD_010_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Anul Nou Evreiesc - Roş Haşana începe în această seară pentru tot poporul evreu, prilej cu care transmit membrilor Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, familiilor acestora, tuturor evreilor români ce trăiesc pe alte meleaguri să se bucure de un An bun şi dulce, de fericire, de linişte, mai ales de pace. Aceste zile sunt un prilej deosebit pentru a medita la faptele trecute, la schimbarea celor rele în bine. Este o ocazie de a reafirma respectul şi solidaritatea mea, consideraţia pe care o acord comunităţii evreieşti din România, în special, şi poporului evreu, în general. Dorindu-vă schimbări în bine în anul în care începe, urez un călduros 'Shana Tova u-Metuka!'”, a scris Dragnea pe Facebook, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri