"Mi-ar fi plăcut să te sinucizi". Terorizată de fostul iubit, sfătuită de poliţişti s-o lase baltă

Data publicării:
Untitled

"Cu o voce calmă, un tip o amenință pe fosta prietenă, care se despărțise de el după trei săptămâni, pentru că era posesiv și o speria. Tipul a vrut să se răzbune. A făcut mai multe conturi false de Facebook și a trimis poze cu ea dezbrăcată familiei, prietenilor și colegilor. A strâns probe și înregistrări cu agresorul ei și a mers la poliție să depună plângere pentru hărțuire". Este povestea tulburătoare a unei tinere care, publicată de Casajurnalistului.ro, şi totodată un caz-şcoală despre neputinţa sau nepăsarea autorităţilor. "La poliție i-au spus că e vina ei". Iar de aici, pentru fată calvarul nu a făcut decât să crească.

Povestea este, până la un punct, banală: doi tineri se întâlnesc, rămân pentru scurt timp împreună, apoi se despart. Doar că de aici lucrurile o iau razna, căci băiatul decide să se răzbune, începând să distribuie fotografii nud cu fosta iubită, peste tot în mediul online. Apoi o sună, pentru a-i spune ce a făcut şi cum ea nu are nicio şansă să scape de stigmat. O mai sfătuieşte şi să se sinucidă şi chiar îi câteva idei despre cum să o facă.

Casajjurnalistului.ro prezintă înregistrarea discuţiei telefonice, detalii interesante despre familia tânărului, dar şi cu privire la neputinţa afişată de poliţişti.

Continuarea articolului - AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri