Misterul obiectului luminos de pe cer. Ce povestesc martorii

Data actualizării: Data publicării:
ozn2

O lumină strălucitoare, care a zăbovit pe cer timp de câteva minute, i-a fascinat pe astronomii de ocazie din toată Europa. Poze şi filmuleţe au fost postate pe internet de români, ruşi, austrieci şi greci. Pe Facebook se poartă şi o dezbatere despre sursa acestei apariţii. Cei care cred că ar fi vorba de vizita unor extratereşti par în majoritate.

Fenomentul luminos a fost filmat în localitatea Săcuieni din judeţul Bihor, de Alexandru. Se întorcea de la serviciu când acesta a apărut pe cer şi a părut că se deplasează uşor

Lumina a fost vizibilă aproximativ două minute, îşi aminteşte telespectatorul Digi24.

„Parea un meteorit care se dezintegreaza, cerul era foarte senin și s-a vazut foarte clar”, afirmă Alexandru Ciuhandu, martor.

Apariţia a fost văzută şi din Snagov, de lângă Bucureşti. Alte imagini au fost surprinse la Focşani.

„Era o lumină în partea de jos. Avea ca o dâră de fum. Se mărea. Se făcea în diferite forme fumul acela. Și fumul s-a stins”, povestește un martor.

Vinerea trecută, o apariţie luminoasă neobişnuită a fost filmată în Los Angeles. Mii de imagini au ajuns pe reţelele de socializare, la posturile de televiziune şi la autorităţi. Misterul a fost repede lămurit: luminile erau provocate de lansarea unei rachete a companiei SpaceX.

CITIȚI ȘI:

Obiectul luminos de pe cer nu a fost detectat de radare. Ce spune șeful Agenției Spațiale Române

Explicații pentru obiectul luminos neidentificat. Ce spune Alexandru Mironov

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri