Grămezi de medicamente expirate, descoperite într-o pădure

Data actualizării: Data publicării:
medicamente

Descoperire îngrijorătoare într-o pădure din apropiere de Târgu Jiu. Comisarii Gărzii de Mediu şi poliţiştii au găsit mormane de medicamente expirate aruncate pur şi simplu. Au deja o bănuială cine ar fi putut face asta.

Din primele informații, ar fi vorba de un lanț de farmacii care, pentru a nu plăti unei firme care să le scape de medicamentele expirate, au ales să le arunce într-o pădure din apropierea orașului Târgu Jiu.

La fața locului s-au deplasat atât comisarii Gărzii de Mediu, cât și polițiștii. În cazul în care vor fi găsite medicamente periculoase se va întocmi un dosar penal, în caz contrar societatea respectivă riscă să fie amendată.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri