Muncitori harnici, dar...în locul greșit

Data publicării:
Excavator drum de pamant

Cele mai multe dintre străzile acestui cartier sunt de doi ani pe lista celor care trebuie reabilitate. De-abia săptămâna trecută muncitorii s-au apucat de lucru pe o stradă aflată în proiect. Numai că au săpat porţiunea greşită.

„Firma care lucrează a fost mai harnică şi pe un capăt de stradă care este canalizat, dar care n-a mai încăput în suma repectivă, ei s-au apucat şi au lucrat şi au lucrat atât de harnic, încât au astupat canalizarea”, a declarat Aurel Simionescu, primarul municipiului Brăila.

Oamenii care locuiesc în acea zonă s-au bucurat iniţial că vor avea în sfârşit asfalt pe stradă. Dezamăgirea a fost pe măsură!

„Ne-am închinat, am zis Doamne, scăpăm de noroiul de pe stradă! A săpat şi şi-au bătut joc de noi, a astupat din nou. Ce este asta? Și noi plătim la stat la fel ca ceilalţi!”, spune o femeie.

„Avem oameni care merg în cârje pe stradă, nu poate trece o salvare, nimic, ne intră noroiul în casă, au venit, au săpat şi vai de mama lor, lasă-i acolo că trăiesc ca în pădure!”, spune înciudat un tânăr.

„(Reporter:) Ați avut vreun strop de asfalt în 50 de ani de când locuiţi aici? Nu. Niciodată!”, spune un bătrân.

Reprezentanţii firmei de construcţii şi-au recunoscut greşeala şi au pus muncitorii să repare strada pe cheltuila companiei.

„Cel de pe excavator n-a ştiut că strada următoare nu e în program şi s-a dus cu săpatul mai departe, după care a trebuit să o astupăm la loc”, a declarat pentru Digi24 Lucian Stanciu, manager la firma de construcții.

Chiar şi aşa, a durat două zile până când muncitorii au reparat strada, timp în care a plouat, iar oamenii s-au afundat în noroi până la genunchi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri