Muncitorii și-au făcut temele într-o noapte

Data publicării:
lucrari scoala

Au făcut într-o noapte ceea ce nu au reuşit într-o vară întreagă. Presaţi de începerea noului an şcolar, muncitorii care au renovat Şcoala 88 din Capitală au stat până în zori pentru ca zona în care are loc festivitatea să fie gata la prima oră. Dacă ieri curtea instituţiei era un imens şantier, plin de praf şi utilaje, astăzi aceeaşi curte era pavată şi spălată.

Muncitorii care aveau de reamenajat curtea Şcolii 88 din Capitală au terminat la limită temele de vacanţă. Au reuşit să paveze curtea şcolii în ultima noapte.

Bucureștean: „Am trecut aseară pe partea cealaltă, pe strada Odobeşti, şi pot să spun că era ca după război. Dar azi-dimineaţă când am văzut... Wow! ce e?"

Ba chiar, luni, la prima oră, dalele proaspăt montate erau şi spălate.

Cu o zi mai devreme, duminică, în curtea şcolii muncitorii trăgeau tare să termine amenajarea.

Cu câteva ore înainte de începerea şcolii, utilajele şi muncitorii lucrează de zor la renovarea Şcolii 88 din Capitală. Astfel, elevii vor fi nevoiţi să înceapă cursurile într-o clădire aflată încă în şantier.

Munca a început săptămâna trecută.

Doar că isprava muncitorilor nu a fost completă. A fost gata doar careul n care s-a ţinut ceremonia.

Muncitorii au reuşit performanţa să paveze toată curtea şcolii într-o singură noapte, dar copiii nu vor putea face sport în săptămânile următoare pentru că accesul în sală e blocat în acest moment de cealaltă parte de şantier.

Ca să nu strice bucuria elevilor, utilajele şi muncitorii s-au ascuns, discret, în spatele unei plase.

Cuprinşi de bucuria primei zile de şcoală, unii părinţi au lăsat deoparte orice problemă.

Părinte: „Noi suntem de şapte ani şi în fiecare an, dacă e să recunoaştem, să fim cinstiţi cu noi, este puţin mai bine.”

Conducerea Inspectoratului Şcolar Bucureşti spune că orele se pot desfăşura normal.

Marian Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB: „A fost o lucrare şi la intrarea principală, dar am înţeles că s-a terminat. Se lucrează la terenul de sport. Toate clasele sunt, însă, finalizate.”

Lucrările sunt finanţate de Primăria Sector 3, iar Şcoala 88 este una dintre cele mai căutate unităţi de învăţământ din cartierul Titan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri