Munți de gunoaie în piețele unde au fost petreceri de Revelion

Data publicării:
gunoi

Au dansat, au cântat, au băut şi s-au distrat, iar în urma lor au lăsat dezastru. Sunt românii care în loc să arunce la coş gunoaiele, le-au lăsat pe jos. Aşa se face că în pieţele în care au fost organizate petrecerile de Revelion au apărut mormane de gunoaie. 

De la sticle de şampanie până la hârtii şi ambalaje din plastic, toate au fost aruncate pe jos de bucureştenii care au petrecut noaptea dintre ani în pieţele din capitală. Pentru mulţi însă, gunoaiele lăsate în urmă nu sunt o problemă.

„Bucureștean: Mizerie se face peste tot. Aţi fost în Germania, Berlin? La fel se fac gunoaie. De aia plătim noi, să le cureţe alţii.

Reporter: Să facă alţii curăţenie, da?

Bucureștean: Păi care-i problema, da?”

Gunoiul se strânge, se curăţă, nu sunt probleme de genul ăsta. Cred că suntem o ţară europeană cu putere care putem să strângem gunoaiele”, a adăugat o altă persoană. 

În Constanța, Piaţa Ovidiu a arătat ca o groapă de gunoi. La câteva minute după ce s-au terminat concertele, oamenii au plecat spre case şi au lăsat în urma lor munţi de deşeuri de tot felul.

În Craiova, angajaţii de la salubritate spun că n-au mai avut de strâns atâtea gunoaie în niciun an. Echipele de salubritate au lucrat toată noaptea pentru a strânge mizeria lăsată în urmă de petrecăreţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri