Nocturnă de un milion de lei într-un sat cu drumuri neasfaltate și fără sistem de canalizare

Data publicării:
nocturna sat timis 03 08 2015

Drumuri de pământ pline de gropi. Aşa circulă şoferii pe uliţele din satul Giarmata Vii, localitate care aparţine de comuna Ghiroda. Doar drumul principal are asfalt, aşa că prin sat se circulă greu, indiferent că eşti cu maşina sau pe jos. Mai mult, sistemul de canalizare, instalat parţial, nu funcţionează.

„Centrul este. Strada principală. Nu se poate circula nici cu maşina. Pentru nocturnă este bani pentru drumuri şi trotuare nu este”, spune o localnică.

„Cred că prioritatea sunt drumurile. Pentru că maşina ne costă. Piese, tot. Uitaţi ce gropi sunt aici, e plin de gropi”, spune o altă localnică.

Nocturna, în valoare de peste 800.000 de lei, va fi ridicată pe micul teren de fotbal din comună, cu garduri şi tribune vechi şi vestiare care stau să cadă. Fără prea multe explicaţii, primarul susţine că nocturna este mai mult decât necesară pentru ca echipa de liga a IV-a să poată disputa meciurile şi în cursul serii. Adică 9 meciuri oficiale pe sezon şi câteva amicale.

Solicitarea de instalare a nocturnei a venit din partea echipei de fotbal.

Alin Miloş, vicepreşedintele clubului de fotbal din Ghiroda: O nocturnă, putem juca meciuri amicale seara, precum şi meciuri oficiale. De asemenea, antrenamentele se pot desfăşura seara, o parte dintre jucători şi muncind.

Lucrările vor începe chiar în această vară, contractul fiind deja atribuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri