O fată și un băiat de 13 ani, daţi dispăruţi şi căutaţi de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari în Dâmbovița

Data publicării:
Mașină de poliție.
Foto: Poliția Română

O fată şi un băiat, ambii de 13 ani, din localitatea Gura Ocniţei, județul Dâmbovița, sunt daţi dispăruţi după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors, fiind căutaţi de aproximativ 90 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, informează, marţi, IPJ Dâmboviţa.

"La data de 13 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniţei, au plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni. La activităţile de căutare participă aproximativ 90 de poliţişti, precum şi jandarmi, pompieri şi voluntari", precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, Petre Maria are o înălţime de 1,50 m, 50 de kg, păr lung blond, ochi albaştri şi era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. Purta pantofi sport de culoare roz iar în spate avea un rucsac. Celălalt minor dispărut, Ştefan Robert Damian, are o înălţime de 1,50 m, 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui şi era îmbrăcat cu un pulover de culoare roşie.

Cei care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugaţi să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri