O femeie a murit după ce a născut un bebeluș sănătos. Familia acuză medicii de malpraxis

Data publicării:
copil nou nascut
Imagine descriptivă. Foto: GettyImages

Este anchetă la Spitalul din Caracal, după ce o femeie însărcinată care a fost internată acolo a murit. Tânăra de 30 de ani a născut joi un copil sănătos. Noaptea a intrat în stop cardio-respirator. Vineri dimineaţa a fost transferată la Craiova, unde a decedat.

Acum, familia acuză medicii din Caracal că au lăsat-o nesupravegheată. Medicul care s-a ocupat de sarcina femeii ar fi chemat-o la spital și i-a spus că va naște în următoarele zile, deși inițial i se comunicase că termenul este abia după Crăciun, susțin cei din familie. 

Tânăra a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, iar după naștere a fost dusă într-un salon unde a stat mai multe ore fără supraveghere, acuză familia. Femeia a începtut să se simtă foarte rău, avea hemoragie, iar medicii din Caracal au decis să o trimită la spitalul din Craiova, unde a murit la scurtă vreme. 

Familia a ajuns la morga din Craiova pentru a ridica trupul tinerei și este decisă să facă plângere la poliție și să se adreseze Colegiului Medicilor pentru acuzații de malpraxis.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri