O femeie care încerca să scape de soțul cu care se certa a căzut de la etajul trei. A fost salvată de sârmele de rufe ale vecinilor

Data publicării:
bloc sibiu
Poliţiştii şi jandarmii au intervenit ca să aplaneze conflictul dintre femeie şi soţul ei.

O femeie de 22 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Sibiu, marţi, după ce a încercat să scape de soţul cu care s-a certat şi a ieşit pe balcon, căzând de la etajul al treilea pe sârmele de rufe ale apartamentului situat cu un etaj mai jos.

„ISU Sibiu a intervenit de urgenţă pe strada Brukenthal din Avrig, pentru a salva o persoană căzută de la etajul trei al unui imobil şi rămasă imobilizată în sârmele de rufe situate la etajul doi al imobilului. Femeia în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri şi predată echipajului SMURD sosit la faţa locului pentru îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la UPU Sibiu conştientă cu o uşoară hipotermie şi un traumatism cranio-cerebral”, a anunţat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit ca să aplaneze conflictul dintre femeie şi soţul ei.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că, în cursul acestei zile, între cei doi soţi ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul trei al unui bloc de locuinţe prin exteriorul balconului, cu intenţia de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare. Întrucât femeia s-a blocat în exteriorul apartamentului situat la etajul 2, la faţa locului a fost solicitată intervenţia pompierilor şi a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu, femeia fiind salvată şi transportată la spital. Soţul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de poliţişti în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Welter.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri