O femeie de 50 de ani din Argeș a fost înjunghiată în spate de soț

Data actualizării: Data publicării:
cutit tinut in mana
Femeie înjunghiată de soț, în Argeș. Foto: Guliver/GettyImages

O femeie a fost înjunghiată în spate de soțul său, în urma unui conflict spontan, izbucnit la domiciliul familiei. Incidentul a avut loc sâmbătă în orașul Câmpulung din județul Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de aproximativ 50 de ani a fost înjunghiată în spate de soț.

Incidentul a avut loc în locuința familiei. Victima, conștientă, a fost preluată de un echipaj medical.

De asemenea, IPJ Argeș anunță că bărbatul este în custodia polițiștilor.

În 2020, la fiecare 5 zile, o femeie din România a fost ucisă de partenerul ei de viață

Sunt situaţii în care lipsa de decizie a politicienilor şi amânarea unor legi poate duce la moartea unor oameni. În 2020, la fiecare 5 zile, o femeie din România a fost ucisă de partenerul ei de viață. Asta în timp ce pe masa parlamentarilor stă un proiect de lege care ar permite legalizarea brățărilor electronice pentru agresori. Printre inițiatorii acestui act normativ se află premierul Florin Cîțu, fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, fostul ministru de Interne, Marcel Vela și Alina Gorghiu, senator PNL.

Ca să tragă un semnal de alarmă asupra necesităţii acestor dispozitive de urmărire, zeci de oameni au protestat în fața Parlamentului, îmbrăcaţi în haine negre și cu eșarfe roșii, înfăşurate pe cap.

Zilnic, în România se emit zeci de ordine de protecție provizorii. Datele oficiale arată că în 2020 numărul acestora a crescut cu 5% față de anul precent. Cele mai multe au fost la orașe, la solicitarea victimelor violenței domestice.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri